Η εταιρεία μας πιστοποιείται με συστήματα ποιότητας και ασφάλειας τα τελευταία δέκα χρόνια. Το πρότυπο που εφαρμόζεται εδώ και έξι χρόνια είναι το ISO 22000:2005 ύστερα από ευρωπαϊκή απαίτηση. Η εταιρεία μας από το 2012 πιστοποιείται επίσης σύμφωνα με το πρότυπο FSSC 22000:2010 όπως και ISO 9001:2008.

Ακολουθούνται όλες οι κοινοτικές οδηγίες, ενώ εναρμονιζόμαστε πλήρως στην ελληνική νομοθεσία.

Ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι

Tο ελληνικό γιαούρτι, είναι ένα προϊόν που έχει ιστορία 2000 χρόνων που μπορεί να αντικαταστήσει ένα ολόκληρο γεύμα ή να γίνει ένα σνακ. Είναι ένα προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη, καλό για χορτοφάγους - κατάλληλo για διαβητικούς ή για τους ανθρώπους που ακολουθούν μια δίαιτα ελεύθερη σε γλουτένη.

Eύκολα χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα και τις σαλάτες (δεν επηρεάζεται από την θερμική επεξεργασία) δεν περιέχει καμία γλυκαντική, συντηρητική ουσία, ενώ δεν υπόκειται σε τεχνική χρώση ή αρωματισμό, περιέχει νωπό γάλα αγελάδος, κρέμα γάλακτος, πρωτεΐνες γάλακτος και ζωντανή καλλιέργεια γιαούρτης (γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες στη χλωρίδα του εντέρου).

Tο προϊόν μας είναι το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι που παράγεται και συσκευάζεται με "την παραδοσιακή συνταγή" ώστε να ανακαλύψετε την διαφορά στη γεύση και την υφή. Αποφύγετε όλες τις απομιμήσεις (greek-style yogurt) που είναι φθηνότερες, αλλά δεν είναι τόσο καλές. Eσείς σίγουρα αξίζετε το καλύτερο. Θα εκπλαγείτε όταν θα δοκιμάσετε ένα πραγματικό ελληνικό γιαούρτι.