Η πολυετής εμπειρία μας στην παραγωγή - παράγουμε γιαούρτια από το 1954 - συνέβαλλε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και συνταγών που μας καθιστούν ειδήμονες στην παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού.

Στην εταιρία μας έχουμε υιοθετήσει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής (μηχανική φυγοκέντριση, μικροφιλτράρισμα, προσθήκη στερεών κ.α.) που μας επιτρέπουν να παράγουμε υψηλής ποιότητας, ελληνικό γιαούρτι.

Ο κ. Ευάγγελος Μανδρέκας, ιδιοκτήτης της εταιρίας, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός B.Sc, M.Sc, και διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των γαλακτοκομικών και της εμπορίας αυτών.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε κληθεί να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε επίπεδο σχεδιασμού και παραγωγής ανά τον κόσμο. Ενδεικτικές συνεργασίες:

2002: ΝΟΥΝΟΥ – Πάτρα
2012: KLONDIKE CHEESE – USA
2013: GOOD DAY YOGURT – MUMBAI INDIA
2013: VITA LATTE – RIO – BRAZIL
2013: MODERN DAIRY – RIYADH – S. ARABIA
2014: KM GROUP – MOSCOW – RUSSIA
2014: CEDAR CO – MA (USA)
2014: AGAPE FOODS – HOUSTON TX – USA